Nieuws & COVID-19 maatregelen WSVW

Tewaterlating boten vaarseizoen 2020

Na toestemming te hebben gekregen van een veiligheidsmedewerker van de Gemeente Westland zijn op 9 mei onder strikte voorwaarden en met gepaste procedures de grote en kleine boten die nog op het winterterrein eindelijk te water gelaten. Onder leiding van Quinten werden alle boten veilig en wel te water gelaten. Complimenten en dank aan de hellingploeg !

Coronamaatregelen voor de haven

Het clubhuis en terras blijft tot nader order van het RIVM gesloten, ook openbare sanitaire voorzieningen in de jachthaven moeten gesloten zijn. Mensen mogen dus alleen gebruik maken van hun eigen voorzieningen op de eigen boot. Nogmaals wij roepen iedereen op om zijn eigen verantwoordelijkheid te nemen en de boel schoon te houden.

Groepsvorming van meer dan 3 personen is verboden, ook op terras van het clubhuis en op de grasveldjes, ook op de haven kunnen ze komen controleren, zo ook vanuit de lucht met drone’s.

Als u zich er niet aan houd en er komt een bekeuring uit dan zijn de kosten natuurlijk voor u tezamen  inclusief de bekeuring die de haven hiervoor kan krijgen. Dus een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Mensen laat het aub niet zover komen en zorg dat onze haven open kan blijven voor onze leden, want er zijn zat havens in de buurt die compleet afgesloten zijn.

Wij adviseren u om de leefregels van de RIVM in acht te nemen:

  • Was uw handen vaak met zeep.
  • Nies en hoest in uw elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes.
  • Geef anderen geen hand.
  • Houd 1.5 meter afstand van elkaar

gesloten