Ligplaatsen

Door de aanleg van de Oostelijke Randweg en de Oosterbrug zijn er de afgelopen jaren volop ontwikkelingen en aanpassingen geweest rondom onze haven. Door de aanleg van de Oostelijke Randweg is onze haven uitgebreid richting de kern van De Lier. Daar liggen nu nieuwe drijvende steigers welke mee bewegen met de waterstand van de Lee. Bij alle lange steigers vindt u water- en stroompalen aan de walkant. In 2022 zijn alle steigers in het oudste gedeelte van onze haven vervangen door degelijke stevige hardhouten steigers. 

Hieronder de havenindeling bijgewerkt februari 2023.

 

Oude haven:

 

Nieuwe haven:

Passanten

We hebben momenteel 75 ligplaatsen in het water voor onze leden en er bestaat een wachtlijst. In de zomer zijn er een aantal leden, die voor langere tijd uitvaren. Daardoor is er beperkt plaats voor zomerpassanten. Als u daar gebruik van wilt maken kunt u zich melden bij onze havenmeester.

In de winter hebben we in het water volop plek voor winterpassanten. Wilt u gebruik maken van onze trailerhelling? Daarvoor kunt u hellinglid worden. Voor alle tarieven en mogelijkheden zie de tarievenpagina.